Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Organizator: Revivir

REVIVIR – centar za poučavanje

Primarno usmjerenje centra je potaknuti aktivaciju unutarnjih potencijala svakog čovjeka putem razvoja svjesnosti kroz edukacijske programe i coaching (individualni rad na ostvarenju osobnih i profesionalnih ciljeva). U osnovi su recentna znanstvena istraživanja koja donose saznanje o tome kako smo i neurološki i biološki u potpunosti opremljeni da bilo koju promjenu koju želimo u životu ostvarimo i da ona bude trajna.

Edukacijski programi su koncipirani kao jednodnevne zasebne ili paketi radionica od nekoliko poludnevnih koje čine cjelinu i usmjereni su na ovladavanje vještinom usredotočenosti (fokusa). Programi su namijenjeni fizičkim osobama kao i poslovnim subjektima na svim rukovodećim i izvršnim razinama.

Jadranka Rogić, certificirani trener razvoja osobnih i sistemskih potencijala

Diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Rijeci i dugi niz godina radila na poslovima organizacije ureda. Od 2013. godine djeluje kroz Revivir - obrt za poučavanje iz područja razvoja osobnih i sistemskih potencijala.

Profesionalno se usavršavala pohađanjem niza seminara (komunikacijske vještine; vještine javnog nastupa) te nakon sustavne, četverogodišnje edukacije iz područja razvoja ljudskih potencijala stječe Cerifikat trenera razvoja osobnih i sistemskih potencijala.

Također, kompetentnost je razvijala putem pojedinačnih edukacijskih programa vodećih svjetskih neuroznanstvenika u Münchenu, Njemačka na temu „Utjecaj transformacije pojedinca na učinkovitost kolektiva“.

Revivir organizira sljedeća događanja:

Napomena: Neka od ovih gornjih događanja su možda završila, a neka će se tek održati.

Nažalost, iz nekog razloga ovdje nema nadolazećih događanja. :-( Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.